Sending

Despre sistemele de filtrare , tratare si purificare oferite de TopWater®

sisteme-de-filtare-tratare-apa

TopWater® ofera sisteme si solutii profesionale de filtrare, tratare si purificarea apei prin osmoza inversa, dedurizatoare, deferizatoare, denitrificatoare si alte filtre apa. Suntem o companiecu capitat integral romanesc si suntem specializati in importul, distributia si instalarea de echipamente profesionale de calitate garantata pentru purificarea apei.

Scopul TopWater® este de a distribui cele mai bune sisteme de tratare a apei la preturi corecte pentru utilizatorii casnici si cei industriali.

MISIUNEA NOASTRA:

Misiunea moastra este aceea de a oferi clientilor echipamente si servicii profesionale complete, la cel mai inalt nivel de calitate si la un pret accesibil si corect TopWater® ofera cea mai mare gama de sisteme de tratare a apei la cele mai mici preturi.

OFERTA TopWater®:

O gama completa de sisteme pentru purificare si tratare apa, element esential in calitatea vietii, a familiei sau a angajatilor Dumneavoastra.

Analiza fizico-chimica a apei la solicitarea clientului, efectuata GRATUIT la domiciliul / sediul Dumneavoastra.

Oferim si gratuitate la montajul anumitor echipamente, instalarea si punerea in functiune a acestora.

Servicii:

Sisteme si solutii profesionale de filtrare, tratare si purificarea apei prin osmoza inversa, dedurizatoare, deferizatoare, denitrificatoare si alte filtre apa. TopWater® ofera solutii profesionale complete, de un inalt nivel tehnic, pentru o gama variata de aplicatii, cu ar fi:

FILTRARE – DEDURIZARE – DEIONIZARE;
DEFERIZARE – DEMANGANIZARE – DESULFURARE;
DECONTAMINARE BACTERIOLOGICA PRIN ULTRAVIOLETE, CLORINARE;
Pentru sisteme industriale de tratarea apei, click aici
Efectuam livrari si montaj oriunde in tara.

Utilizare in domeniul casnic si industrial

Seria produselor TopWater® poate fi utilizata in diferite domenii de aplicare (casnice, industriale) avand diversi utilizatori, dupa cum urmeaza:

– Scoli, gradinite, spitale, farmacii, laboratoare, centre de infrumusetare si cosmetica;
– Centre comerciale si de birouri, hoteluri, alte unitati de cazare turisti;
– Spalatorii si curatatorii auto, de imbracaminte si covoare;
– Spatii industriale si comerciale: sectii, fabrici, utilizatori de centrale termice, producatori de bauturi, morarit, panificatie, alte domenii din industria alimentara, laboratoare de patiserie-cofetarie;
– Locuinte si spatii individuale;
– Sisteme integrate de purificare, dedurizare si potabilizare pentru toata casa, piscina;
– Echipamente pentru apa plata la bucatarie prin osmoza inversa – pentru Sisteme integrate de purificare, dedurizare si potabilizare pentru toata apa de retea sau alimentare put privat din reteaua subterana;
– Echipamente pentru purificarea apei destinata persoanelor cu diverse probleme de sanatate – renale, dieta sodiu;
– Dedurizatoare pentru prelungirea duratei de viata a masinii de spalat, aparatelor din bucatarie, sistemului de incalzire;
– Sisteme de decontaminare bacteriologica cu ultaviolete sau pompe de clorinare.

Satisfactie garantata

Datorita seriozitatii si profesionalisnului de care da dovada, TopWater® ofera servicii si solutii compete de la cele mai simple pana la cele mai exigente pentru tratarea apei si/in vederea potabilizarii, pentru satisfacerea nevoilor oricarui client.

TopWater® asigura garantie pentru toate produsele livrate si instalatiile efectuate de minim 2 ani. La solicitarea clientului se poate incheia un Contract de Intretinere si Mentenanta pentru toate echipamentele livrate.

Leave a Reply