Sending

Acestea sunt instrucțiuni pentru instalarea sistemului de osmoză inversă sub chiuveta

Achiziționând online un sistem de osmoză inversă și instalând singur sistemul, puteți economisi o grămadă de bani. De aceea, oferim cât mai multe resurse personalizate pentru clienții noștri. În acest articol, vom analiza modul de instalare a unui sistem de osmoză inversă sub chiuveta. Rețineți că, dacă spațiul este o problemă, acest sistem poate fi instalat și la subsol sau în altă locație. Cu toate acestea, dacă acesta este cazul, se recomandă o opțiune de pompă pentru presiune adăugată. Și pentru a evita deteriorarea, nu instalați niciodată într-un loc în care temperaturile scad sub nivelul de îngheț. Multumim pe aceasta cale domnului Stefan, expertul in sisteme de filtrare si tratare a apei de la Topwater.ro, pentru informatiile de calitate furnizate.

Unelte necesare instalarii sistemului de osmoza inversa sub chiuveta

Înainte de a începe cu pașii de instalare, să aruncăm o privire asupra instrumentelor de care aveți nevoie:

unelte necesare instalari sistemului de osmoza inversa sub chiuveta

  • Sistem de osmoză inversă;
  • Cheie reglabilă;
  • Burghiu;
  • Șurubelniță cu cap Philips;
  • ¼ ”Burghiu;
  • Burghiu de 7/16 ”

Pornirea instalarii sistemului de osmoza inversa sub chiuveta

Mai întâi, să începem cu robinetul. Robinetul statiei de osmoza inversa trebuie amplasat lângă chiuvetă unde se folosește apa potabilă și de gătit.

Pentru montarea robinetului este necesar un spațiu plat de 2 inci.
Notă *: grosimea suprafeței de montare nu trebuie să depășească un centimetru și un sfert. Dacă chiuveta are un pulverizator, acesta poate fi deconectat pentru instalarea robinetului, dacă nu, va trebui să faceți o instalare manuală.

Rețineți, totuși, dacă aveți un blat din granit, cuarț sau orice alt tip de blat din piatră care se poate sparge sau despica, vă recomandăm să apelatiți la un instalator profesionist în vederea gauririi blatului pentru robinet.

Înainte de a găuri gaura, verificați sub chiuvetă pentru a vă asigura că aveți spațiu și că nu veți interfera cu ceva de genul instalații sanitare. Găuriți o gaură de 7/16, asigurându-vă că burghiul este compatibil cu materialul de suprafață. Odată ce aveți gaura, puteți începe montarea robinetului.

Așezați placa de bază urmată de șaiba de cauciuc pe robinet și așezați-o în orificiul forat al robinetului. Robinetul ar trebui să fie poziționat astfel încât să se golească în chiuvetă și canalul să se rotească liber pentru confort. Sub chiuvetă atașați șaiba plană, urmată de șaiba stea și apoi piulița hexagonală. Strângeți piulița până când robinetul este fixat. Notă * Poate fi mai ușor ca cineva să țină robinetul în timp ce strângeți piulița.

Acum atașați adaptorul pentru robinet la fire. Fă-l strâns cu mâna și apoi dă-i o jumătate de tură suplimentară cu o cheie. Nu aplicați bandă de teflon la acest accesoriu.

Apoi, veți instala supapa de oprire a unghiului de alimentare cu apă.

Opriți supapa de alimentare cu apă rece pentru robinetul chiuvetei.

Apoi, deschideți robinetul chiuvetei cu apă rece pentru a ușura presiunea. Scoateți tubul robinetului chiuvetei din supapa de închidere. Asigurați-vă că aveți un prosop pentru a usca orice apă deversată.

Acum instalați supapa de oprire unghiulară pe supapa de închidere a robinetului chiuvetei și strângeți-o. Nu vă faceți griji cu privire la poziția supapei de oprire a unghiului, deoarece va pivota și poate fi poziționată mai târziu.

Acum instalați tubulatura pe supapa de oprire unghiulară și strângeți-o.

Asigurați-vă că mânerul albastru de pe supapa de oprire unghiulară este în poziția închis. Acum deschideți supapa de închidere a chiuvetei și verificați conexiunile de oprire a unghiului pentru scurgeri. Dacă există scurgeri, reparați-le acum.

Acum puteți instala șaua de scurgere.

Supapele pentru șa de scurgere sunt proiectate pentru a fi instalate pe o conductă de scurgere standard din PVC de 1 1/2 ”inch. Instalați supapa de scurgere deasupra capcanei de pe coada verticală sau orizontală. Nu instalați niciodată o supapă de șa de scurgere aproape de orificiul de evacuare a gunoiului, deoarece poate duce la înfundarea conductei de scurgere.

Poziționați partea de orificiu a supapei de șa de scurgere în locația selectată pentru a evalua unde să găuriți deschiderea. Dacă conducta este orizontală, asigurați-vă că nu poziționați niciodată deschiderea în partea de jos. Se recomandă o poziție laterală sau de sus. Instalați garnitura de cauciuc pe această jumătate a șeii de scurgere. Asigurați-vă că orificiul garniturii este aliniat cu hublou.

Găuriți o gaură de 1/4 ”printr-o parte a țevii. ATENȚIE să nu găuriți prin ambele părți ale conductei.

Poziționați ambele jumătăți ale șeii de scurgere pe conducta de scurgere. Un sfat bun este să folosiți un burghiu sau o șurubelniță pentru a verifica dacă gaura forată și orificiul șeii de scurgere sunt aliniate.

Fixați clema șeii de scurgere pe supapă cu șuruburile și piulițele furnizate. Asigurați-vă că nu strângeți prea mult, doar faceți-l confortabil.

Dacă ați achiziționat sistemul de osmoză inversă de la TopWater.ro, atunci aveți toate piesele de care aveți nevoie pentru a începe instalarea. În imaginea de mai jos este un exemplu de ceea ce vine cu cel mai bine vândut sistem de osmoză inversă.

cel mai vandut sistem osmoza inversa sub chiuveta

Leave a Reply