Sending

inchirieri-masini-de-craciun

Moș Crăciun își șterge praful de pe sanie și își hrănește renii, așa că, dacă plecați de sărbători și plănuiți să rezervați o mașină de închiriat de Crăciun, există câțiva factori foarte importanți pe care trebuie să îi luați în considerare. Închirierea de mașini în această perioadă a anului este un pic diferită, așa că lăsați Swisorent.ro să vă prezinte ce trebuie și ce nu trebuie să faceți. Nu numai că vă putem economisi bani, dar vă putem și scuti de stres, făcând mai ușor să transmiteți bunăvoința tuturor oamenilor!

REZERVAȚI ÎN AVANS

 planificare-calendar-craciun

Acesta este poate cel mai important sfat în ceea ce privește închirierea unei masini pentru perioada vacanțelor. Crăciunul este la egalitate cu Paștele, festivalurile majore și evenimentele de vară în ceea ce privește cererea excesivă de închirieri auto.

Familia și prietenii sunt extrem de ocupați, astfel încât obținerea unei preluări de la aeroport este dificilă – de aici și faptul că închirierea unei mașini este atât de populară, deoarece vă permite să vizitați diferite rude pe parcursul șederii și, de asemenea, să evadați dacă aveți nevoie! Deși Swiso Rent este o rețea natională de inchirieri auto, nu presupuneți că va exista o mașină disponibilă.

Poate că aveți nevoie de un vehicul specific pentru călătoria dvs. Călătoriți cu un grup mare? Este în plan activități în aer liber și este nevoie să transportați echipamente, cum ar fi o masă de picnic? Toate aceste lucruri trebuie luate în considerare și, cu cât lăsați mai mult timp rezervarea, cu atât mai puține șanse aveți să prindeți închirierea perfectă pentru dumneavoastră. De asemenea, cu o astfel de creștere masivă a numărului de clienți, prețurile vor crește, desigur, și nu doriți să fiți scos din piață la preț.

Un exemplu este obținerea unei mașini de închiriat în Bucuresti. Fiind o cerere destul de mare in acea perioadaă, cererea pentru masini de inchiriat in perioada sarbatorilor de iarna creste excepțional de Crăciun. De asemenea, Sibiul este un alt punct fierbinte de închiriere de mașini de sărbători. Este o perioadă atât de importantă a anului, în care mulți oameni se bazează pe buna desfășurare a lucrurilor, nu lăsați închirierea mașinii dorite pe ultimul moment, poate fi prea târziu!

VERIFICAȚI PROGNOZA METEO, GĂSIȚI VEHICULUL POTRIVIT

 starea-vremi-in-preajma-sarbatorilor-de-iarna

Călătoriți spre climate mai însorite cu mașina închiriată pentru vacanță? Vor fi temperaturile mai ridicate decât cele cu care sunteți obișnuiți? Ei bine, gândește-te ce mașină vrei să închiriezi în timp ce călătorești în afara zonei tale de confort. Ca familie, este posibil să aveți nevoie de un upgrade față de un vehicul economic și să fiți pregătiți să cheltuiți ceva mai mult pentru o opțiune premium/luxos. Aerul condiționat și standardele de confort sunt importante și este esențial să îi țineți pe copii fericiți de Crăciun – cu cât mai puțin stres, cu atât mai bine.

Sau poate călătoriți spre o țară a minunilor de iarnă, cu zăpadă în exces și condiții mai reci. În acest caz, un vehicul cu anvelope specifice, echipate pentru astfel de aventuri, este esențial. În cazul unui incident, ce echipamente are mașina închiriată de dumneavoastră în portbagaj? Nu uitați că este posibil să transportați pachete, bagaje și cadouri suplimentare. Aveți suficient spațiu? La toate aceste întrebări vă poate răspunde prietenoasa echipă de servicii pentru clienți Swiso Rent, așa că întrebații.

VERIFICAȚI PROGNOZA METEO, GĂSIȚI VEHICULUL POTRIVIT

Călătoriți spre climate mai însorite cu mașina închiriată pentru vacanță? Vor fi temperaturile mai ridicate decât cele cu care sunteți obișnuiți? Ei bine, gândește-te ce mașină vrei să închiriezi în timp ce călătorești în afara zonei tale de confort. Ca familie, este posibil să aveți nevoie de un upgrade față de un vehicul economic și să fiți pregătiți să cheltuiți ceva mai mult pentru o opțiune premium/luxos. Aerul condiționat și standardele de confort sunt importante și este esențial să îi țineți pe copii fericiți de Crăciun – cu cât mai puțin stres, cu atât mai bine. Sau poate călătoriți spre o țară a minunilor de iarnă, cu zăpadă în exces și condiții mai reci. În acest caz, un vehicul cu anvelope specifice, echipate pentru astfel de aventuri, este esențial. În cazul unui incident, ce echipamente are mașina închiriată de dumneavoastră în portbagaj? Nu uitați că este posibil să transportați pachete, bagaje și cadouri suplimentare. Aveți suficient spațiu? La toate aceste întrebări vă poate răspunde prietenoasa echipă de servicii pentru clienți Swiso Rent, așa că întrebații.

MAI BINE SĂ FII ÎN SIGURANȚĂ DECÂT SĂ-ȚI PARĂ RĂU – FII ACOPERIT

Nu se poate evita faptul că a călători în perioada sărbătorilor este mai periculos decât în alte perioade ale anului. Și simplul fapt este că există mult mai multe vehicule pe șosea, în timp ce consumul de alcool este, de asemenea, în amestec. Statisticile arată că accidentele auto costă populația din Romania peste 10 milioane de euro în fiecare an. Dacă doriți o acoperire, discutați cu Swisorent.ro despre cea mai bună ofertă pentru dumneavoastră și pentru prietenii și familia dumneavoastră.

DRUMURI CIUDATE ȘI VECINI NOI

Un alt motiv pentru a vă asigura o acoperire este faptul că veți călători pe autostrăzi necunoscute cu mașina închiriată. Pe ce parte a drumului conduceți – China, Australia, Noua Zeelandă și Marea Britanie sunt pe partea stângă, în timp ce in general in Europa si Romania este pe partea dreaptă. Străzile și colțurile necunoscute sunt incitante, dar trebuie, de asemenea, respectate – acest lucru este valabil mai ales dacă vă deplasați cu mașina într-o zonă rurală pentru a petrece timp cu cei dragi. Și cu cât mergeți mai mult în mediul rural, cu atât este mai probabil să dați peste o faună sălbatică vicleană, sau mai puțin vicleană. Nu vă faceți iluzii… vor alerga în fața mașinii dumneavoastră. Cerbii sunt, fără îndoială, unele dintre cele mai frumoase animale de pe planetă, dar sezonul lor de migrație și împerechere este în jurul lunilor octombrie-decembrie. Acest lucru înseamnă că aceste creaturi aparent inofensive se pun în mișcare, iar cererile de asigurare care implică coliziuni cu căprioare cresc vertiginos în timpul Crăciunului.

FACEȚI INCHIRIEREA INAINTE DE CRĂCIUN

În timp ce a ajunge rapid este poate cel mai important lucru atunci când rezervați o mașină de închiriat de Crăciun, aruncați o privire și la ofertele speciale. Pe Swisorent.ro/inchirieri-auto/ avem o selecție uriașă de chilipiruri, de la zile suplimentare la acoperire suplimentară și bonusuri. La urma urmei, “e sezonul să fii vesel”. Călătorii fericite în acest Crăciun!

Leave a Reply