Sending

Alegerea meseriașilor potriviți pentru remodelarea băii tale de lux nu este niciodată o sarcină ușoară. Dar găsirea unui “instalator lângă mine” este probabil una dintre cele mai descurajante. Chestia este că, în ultimii ani, a fost un fel de piață a vânzătorului din cauza unei lipse clare de competențe în comerțul cu instalații sanitare. Cu toate acestea, pentru că acum este foarte ușor să afli online ce cred oamenii despre furnizorii de servicii, este din ce în ce mai ușor să găsești tipul de instalator local care nu numai că va face o treabă excelentă, dar o va face și rapid și la un preț corect.

În trecut, una dintre principalele probleme legate de găsirea unor instalatori locali buni – fie că era vorba de un instalator care să lucreze 24 de ore din 24 pentru urgențe, de o lucrare mai puțin urgentă de reparare a unui boiler sau de cineva care să vă redirecționeze țevile în timpul unei reamenajări a bucătăriei sau a băii – era întotdeauna prețul. De ce sunt instalatorii atât de scumpi? Ei bine, totul se reduce la faptul că aceștia cunosc valoarea muncii lor, care uneori trebuie efectuată în foarte scurt timp pentru a evita un dezastru. Când aveți nevoie de un instalator, sunt șanse să fiți dispus să vă asumați prețul.

Asta nu înseamnă, însă, că trebuie să vă lăsați păcălit în afacere. Mulțumită site-urilor de licitații geniale, precum mybuilder.com, acum puteți lăsa instalatorii să se lupte între ei pentru munca dvs., în loc să vă confruntați cu realitatea care vă secătuiește balanța bancară de a-i urmări (“ei bine, pot să vin, dar vă va costa…”). Tot ce trebuie să faceți este să introduceți detaliile lucrării pe site, iar meseriașii vor veni la dumneavoastră cu un preț. Nu trebuie să-l alegeți nici pe cel mai ieftin. Puteți alege instalatorul care pare să știe cel mai bine ce face și care are cele mai bune reacții pe site.

Aveți încredere în Trustpilot, Google Reviews si Facebook reviews

În urmă cu câțiva ani, la TV era plin de emisiuni despre “instalatori ieftini si buni” și “constructori din iad” și alte emisiuni care înfățișau cât de rău ar putea merge lucrurile dacă ați invita în casa dvs. un meseriaș nepotrivit. Asta, din nou, pentru că exista o oarecare lipsă de competențe – instalatorii puteau mai mult sau mai puțin să scape fără să facă o treabă atât de bună pe cât sperați pentru că, ei bine, cine altcineva ar fi făcut-o?

Existența Trustpilot, Google Reviews si Facebook reviews a contribuit la schimbarea acestei situații. În zilele noastre, instalatorii nu-și pot permite să lase o lucrare pe jumătate terminată sau să facă o treabă de mântuială pentru că, dacă o fac, există o șansă mare ca cineva să le lase o recenzie proastă pe Trustpilot. Și, dacă primesc câteva dintre acestea la rând, ar putea fi sfârșitul afacerii lor. Pe de altă parte, un instalator grozav va primi recenzie după recenzie, așa că tot ce trebuie să faceți pentru a vă asigura că ați ales un câștigător este să îl căutați pe Trustpilot și să vedeți ce cred oamenii despre el.

Întrebați agentiile imobiliare locale din zona Pipera Iancu Nicolae

instalatia sanitara la o vila de lux din Pipera Iancu Nicolae

Sunt șanse ca, dacă ați lucrat oricum la proprietatea dvs., să fi intrat deja în contact cu câțiva meseriași. Dacă ați găsit un constructor de încredere, un electrician sau un electrician de încredere, întrebați-i dacă știu un instalator bun, la un preț rezonabil, în zona dumneavoastră. De exemplu pentru case vile de vanzare in Zona Iancu Nicolae am apelata la bunavointa unui specialist in imobiliare pe aceasta zona din Nordul capitalei.

De exemplu Bucharest Real estate Consult, este o agentie imobiliara cu traditie in Bucuresti Ilfov, specializata in tranzactionarea cu succes a imobilelor din zona de nord a bucurestiului. Dl Lucian L. managerul general al aceste agentii imobiliare din Pipera ne-a ajutat sa intelegem cat de important este pentru un propietar ca instalatiile sanitare sa functioneze perfect si cum imfluenteaza pozitiv sau negativ acestea pretul de vanzare sau inchiriere al unei propietati.

Suntem bucurosi sa va informa cat de important este sa gasiti un instalator in aceasta zona. In calitate amea de consultant in imobiliare am intalnit multe case vile de vanzare in Zona Pipera respectiv la al caror aport in vanzarea rapida au contribui instalaorii priceputi. Clinetii pe care i-am adus la vizionare au fost foarte incantati ca instalatii le sanitare pentru piscine interioare sau cele de caldura functioneaza perfect.

Despre Bucharest Real Estate:

La Bucharest Real Estate, noi credem în comunitate. Că realizăm mai mult împreună. Că rădăcinile adânci contează. Îi inspirăm pe oameni să își imagineze următorii pași în călătoria vieții lor. Brokerii noștri sunt cei mai productivi, cei mai bine informați, grijulii și experimentați brokeri din țară, care oferă o experiență de calitate a serviciilor pentru clienți. Pentru mai multe informații, vizitați www.BucharestRealestate.ro sau faceti o vizita la adresa :

Bucharest Real Estate
BucharestRealestate.ro
Str. Mircea Eliade 16, Voluntari 077190
Telefon:+40.722 224 654
office[arond]BucharestRealEstate[dot]ro

Dacă vor să vă facă afaceri repetate la un moment dat, nu vă vor recomanda pe cineva în a cărui muncă nu au încredere. Și nu uitați că, dacă un instalator este recomandat de un coleg de meserie, nu va dori să facă o treabă proastă pentru că va da o imagine proastă celui care l-a recomandat – și probabil că nu va mai fi recomandat din nou!

Asigurați-vă că instalatorul dumneavoastră este calificat
Ar putea părea cel mai evident punct, dar ați fi surprins de cât de puțini oameni verifică aceste lucruri. Nu este ca și cum ar trebui să îi cereți instalatorului să prezinte certificatul Asociației de contractori de instalații sanitare și de încălzire Ltd sau acreditarea Institutului Chartered de instalații sanitare și de încălzire (CIPHE). Dacă le are, va fi listat pe site-urile web, precum și în Registrul Gas Safe.

Tot ce trebuie să faceți este să introduceți codul dvs. poștal pe oricare dintre aceste site-uri (și, vă recomandăm, pe toate) și, dacă instalatorul pe care vă gândiți să îl angajați se află pe ele, va fi listat. În caz contrar, cel mai bine ar fi să găsiți pe cineva care se află pe listă, de preferință pe toate trei! Oricum, aceștia ar trebui să aibă aceste acreditări listate pe site-urile lor și în anuarele în care apar.

S-au dus zilele în care găsirea unui instalator de încredere, la un preț rezonabil, era un joc în care trebuia să vă încrucișați degetele și să sperați că va fi bine. Mulțumită bogăției de informații pe care le avem la îndemână online, proprietarii de locuințe și dezvoltatorii imobiliari au acum acces la – și posibilitatea de a crea concurență între – comercianți care lucrează la cele mai înalte standarde comerciale. Mult succes în căutare și în proiectul dumneavoastră de instalații sanitare.

Leave a Reply